Help - Search - Members - Calendar
Full Version: [Poradnik] - AOL Publiczne Bardzo Szybkie Proxy.
Diablo 2 Trade Forum - d2trade > Diablo 2 > Diablo 2 Download - Hacks, Bots, Utilities
lukasik
Łączymy się przez program AOL. Na początek pobieramy AOL 9.0 MOD:
CODE
http://rapidshare.com/files/113665029/AOL_mod_9.0.rar.html

Teraz odpalamy instalację.
Klikamy YES:

Następnie na ekranie:

Klikamy "New Members".

Wybieramy "Expert Setup":

Klikamy "Add Location":

Wpisujemy dowolną nazwę lokacji np:

I dajemy 2x "Next".

Teraz wybieramy "Home Network" i ponownie dajemy "Next":

Nasza lokacja została dodana. Klikamy "Sing On to AOL Now":

Zaznaczamy to, co na obrazku:

Ale zaraz, zaraz... przecież nie mamy konta. tongue.gif Trzeba je założyć:
Przechodzimy na stronkę:
CODE
http://aol.com

I wchodzimy tutaj:

W razie potrzeby możemy użyć przykładowych danych:
CODE
City: NEW YORK NY
Zip-Code: 10008 lub 10009 lub 10010 lub 10011
numer telefonu np 212863806 czy 7187328200

Logujemy się na swoje konto, dajemy next i jesteśmy zalogowani i mamy inne Ip:D

Mam nadzieje ze komuś się to przyda smile.gif
Woja
Lol chłopie wielkie dzięki:D

// Daruj sobie podziękowania w topicu i nie nabijaj +1 dry.gif podziękowania via pm ! Upominam
mysliwiec
siema mam problem all zainstalowalem dziala good ale wywala mi inne programy tzn gdy mam go wlaczonego nie moge siedziec na tsie skypie itd a gdy najpierw odpale tsa a pozniej dopiero ten program to wywala mi tsa z diablo nie ma zadnych problemow tylko dlaczego ten program nie wspoldziala z innymi
Crazy7
Siema lukasik bardzo podoba mi sie ten program lecz mam z nim proglemy zainstalowalem go jest wszystko ok ale gdy odpalam diablo i zakladam gre tez jest wszystko ok ale gdy wyjde tylko z gry to wywala mi kraine jak na nowo odpalam ten program nei moge zalozyc gry pls help;///

moje gg :8707310

bede dzis po 13
MatiQ
Ale to nie jest tak, ze tylko nam bedzie dzialac gdy przegladamy internet ? Mi sie zdaje, ze na ip bana, ani rd to to nie pomoze :<
radeklegia
pomoże, mi to działa.
IntelCore2Duo
good programik nie mam najmniejszego problemu z nim szybko i pieknie chodzi

Polecam
ar3z
też wam rozłącza się po 5 minutach? Bo ja nie mogę sobie poradzić z tym problemem mellow.gif
Xardas
Program zapowiada sie ciekawie i moglby rozwiazac moj problem, ale czy moglby ktos go przehostowac na inny serwer np
www.wyslijto.pl ?

edit:

juz nn znalazlem na innym hoscie
http://www.gigasize.com/get.php/3196468361/AOL_mod_9.0.rar

tez zreszta przez lukasika zamieszczonym biggrin.gif
Trunkis12
ten program moze posluzyc jako wirtualne zewnetrzne ip?
MisiekXXL
da sie zresetowac ip bez koniecznosci wlaczania i wylaczania programiku ponownie ??

da sie jakos ustaic opcje auto reset ip ??
MisiekXXL
QUOTE(MisiekXXL @ Jul 11 2008, 10:23) [snapback]699089[/snapback]
da sie zresetowac ip bez koniecznosci wlaczania i wylaczania programiku ponownie ??
da sie jakos ustaic opcje auto reset ip ??

znalazlem sam biggrin.gif

dla zainteresowanych szybka zmiana ip --> z menue glownego (aol) sign off\swith screan name (powoduje szybką zmiane ip smile.gif)
narril
W skrucie, odpalam to i nie musze nic robic, zeby miec inne ip?
mathewitp2
Wszystko fajnie ale mi to nei wspolpracuje z Linksysem i DD-wrt na nim zainstalowanym... Przekierowywalem porty i ustawialem DMZ i dupa nie dziala... Program normalnie sie odpala wszystko niby git ale jak chce sie gdzie kolwiek z internetem polaczyc to dupa sad.gif
lolson
Ja mam taki problem, że przed formatem systemu wszystko fajnie działało. Teraz zainstalowałem od nowa, wykorzystałem użytkownika tego, którego miałem przed formatem i wszystko fajnie tylko pingi po 3000 :| Strasznie wolno chodzi. Czy to przez to, że to się teraz stało takie popularne na d2t i każdy używa i się pingi pochrzaniły?:S Spróbuję od nowa zainstalować z tworząc nowego użytkownika...

E: No i próbowałem. Stworzyłem nawet 2 nowych użytkowników dokładnie tak jak napisał lukasik i nic. Zawsze pingi międzi 2000-4000. Pomyślałem, że może to wina mojego nowego fire walla to go wyłączyłem na czas łączenia się z aol i nic, dalej to samo. Wy ludzie macie normalne pingi czy tak samo jak ja?:S
brandony94
mi programik pięknie działa smile.gif polecam ! ;p
GyniO
mi ten program godzinami szuka ip, a pozniej sie okazuje ze nie moge sie polaczyc z bn ;/

jak sie tego uzywa :? xD
Gordoni
Error
You have requested http://rapidshare.com/files/113665029/AOL_mod_9.0.rar | 64291 KB .
The server 207.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved.
Mozna prosic o nowy link?
Venom132
Programik nice, bez dwóch zdań.
Gordoni
Podany Link juz dziala . Mala awaria na rapidshare
narril
Czy jest mozliwosc uzywania tego majac router? (wrt54gl + tomato)
zakrentxt
ja mam pytanie jak ustawic zeby automatycznie mi sie zmienialo ip ;/
bo co jakis czas mam ze idle time .... i musze kliknac zeby wrocilo od nowa ip a z takim czyms nie da sie afk ;/
luki9696
Witam. Mam pytanko. Mógłby ktoś to wrzucić na inny serwer który obsługuje wznowienie zerwanych połączeń? np. MegaUpload?
MisiekXXL
uzywa ktoś jeszcze ??

bo z tego co widze stare kata mi wygasly (trial - 90dni) a nowego jakos niemoge założyc wink.gif
Misiek132
Bardzo mi potrzebny teraz ten program, a też nie mogę założyć konta. cry.gif Co jest?
Flixo
mi ten program wogole nie zmienia ip... wlaczam go... wchodze do d2 i nadal realm down...
vipszczur
czy mozna tego uzywac, tak zbeym mogl 8 dia odpalic?
maniek999
@Misiek132 tez mialem problem z zalozeniem nowego konta, strona sie nie wyswietlala. Poprosilem znajomego i zalozyl mi bez problemu.
@Flixo jezeli dostales RD to po zmianie IP , wejsciu na gre i wyjscie niej bedziesz mial RD. Mozesz zmienic IP i znowu - jedna gra i RD. Meczace ale nieraz przydatne nawet na ta jedna gre.

@vipszczur bedziesz mogl odpaic 8x diablo tyle ze nie na jednym PC.
1 IP = 4 kopie diabo, Tobie beda potrzebne minimum 2 PC z AOL-em i na kazdym odpalasz po 4 kopie gry.
BooGus
QUOTE (maniek999 @ Feb 23 2009, 8:46) *
@Misiek132 tez mialem problem z zalozeniem nowego konta, strona sie nie wyswietlala. Poprosilem znajomego i zalozyl mi bez problemu.
@Flixo jezeli dostales RD to po zmianie IP , wejsciu na gre i wyjscie niej bedziesz mial RD. Mozesz zmienic IP i znowu - jedna gra i RD. Meczace ale nieraz przydatne nawet na ta jedna gre.

@vipszczur bedziesz mogl odpaic 8x diablo tyle ze nie na jednym PC.
1 IP = 4 kopie diabo, Tobie beda potrzebne minimum 2 PC z AOL-em i na kazdym odpalasz po 4 kopie gry.

ee nie prawda ze jesli masz Rd przypuszczalnie na 12h to zmienisz ip i jedna gra odrazu kolejne rd
ja jakos moge robic kilka gier i nie dostaje kolejnego RD ....
sorat
Thank you for your interest in obtaining a screen name to use this service.
At this time, we are unable to register you for this service. We regret any inconvenience.

ehhh a miało być tak pięknie
VoldBart
Mam pytanie co do szybkosci tego proxy? Szybko chodzi? bo chcialbym na nim uruchomic pare kopii dodatkowo.
Mistikal
Raczej wolne, przy 10mbitowej przepuszczalności łączą czuję jakbym miał góra 512 kilobitów. Nie wiem jak to przyspieszyć mam standardowe ustawienia Aola i zawsze dostaje jest mi przypisywane niemieckie ip.
Szawel
Jeśli chodzi o mnie to ten program jest zarąbisty naprawdę super śmiga pod warunkiem że zostanie wyłączony program typu Internet Security u mnie Kaspersky ponieważ gdy mam włączonego kasperskiego potem włączam AOL to śmiga kiepsko natomiast gdy go wyłączę AOL loguje się jeszcze raz i działa naprawdę super 0 lagów i stronki elegancko śmigają na kilku kopiach D2 też radzi sobie bez zarzutu wink.gif Natomiast ja mam inny problem co dziennie AOL blokuje mi chyba konta bo jak wpisuje hasło to wyskakuje że nie prawidłowe i muszę zakładać nowe konto wy też tak macie?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.